Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen van het platform: De Graafschap #Werkt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen:

Wat is een Speler?

Dit zijn alle werkzoekenden die een droomtransfer willen maken. Zij zijn op zoek naar de beste Club om voor te tekenen.

Wat is een Club?

Clubs zijn bedrijven uit de Achterhoek die de beste spelers willen contracteren voor hun organisatie.

Wat is een Scout?

Een Scout is diegene die de contactpersoon is van uw organisatie. Dit kan bijvoorbeeld een HR-medewerker zijn. De Scout neemt een kijkje langs de velden om de beste Spelers te benaderen en krijgt meldingen als er nieuwe geschikte spelers zijn. Zorg dus dat de Scout goed bereikbaar is!

Wat is een Spelersmakelaar?

Een Spelersmakelaar is de schakel tussen de Club en de Speler. De Spelersmakelaar zorgt ervoor dat beide teams een zorgenvrije samenwerking tegemoet gaan. Dit kan een uitzendbureau of een bemiddelingsbureau zijn.

Hoe kan ik inschrijven?

Je trapt af door hier je gegevens in te vullen en je profiel compleet te maken.

Zijn er kosten verbonden aan deelname platform?

Deelname aan dit platform is voor kandidaten (spelers) en businessclubleden geheel kosteloos. Voor overige bedrijven en uitzendbureaus vindt u de tarieven hier.

Hoe werkt het platform?

Nadat jij je hebt ingeschreven zie je de mooiste vacatures die het beste bij je passen. Je kunt reageren op vacatures die jou interessant lijken. Zo kom je in contact met het bedrijf, scout of een spelersmakelaar. Van hieruit krijg je de kans jezelf te presenteren bij een Club d.m.v. een gesprek of een oefenwedstrijd.

Bedrijven kunnen jou ook benaderen mits jij hebt aangegeven zichtbaar te willen zijn. Je ontvangt dan een bericht dat een bedrijf interesse heeft in jouw profiel. Kom in gesprek en wie weet maak jij zo jouw nieuwe droomtransfer.

Wat voor soort banen kan ik vinden?

Dit platform heeft vacatures in de volgende sectoren:

 • Techniek
 • Transport
 • Logistiek
 • Industrie
 • Bouw
 • Financieel
 • Commercieel
 • ICT
 • Publiek
 • Onderwijs
 • Zorg
 • Agrarische sector

Ik ben niet meer actief op zoek, wat nu?

Blijf supporter van het platform. Verander het schuifje op je eigen spelersprofiel van zichtbaar naar niet meer zichtbaar om zo niet meer zichtbaar te zijn voor clubs en spelersmakelaars. Maar blijf wel actief op het platform, wie weet kom je hier een nóg betere baan tegen.

Wanneer zet ik mijn profiel op 'niet zichtbaar?

Je bent dan niet meer zichtbaar voor clubs en spelersmakelaars. Dat betekent dat zij jou niet meer kunnen benaderen voor vacatures. Heb je toch interesse in een vacature die je voorbij ziet komen? Jij kan zeker nog wel contact opnemen met hen! 

Wat zijn de tarieven'voor Clubs en Spelersmakelaars?

Bekijk de spelregels voor de tarieven.

nikécreatieffotoshoot050

Een-tweetje

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met Tess op.

Pass ons jouw vraag via het volgende emailadres door: info@degraafschapwerkt.nl. Wij komen hier zo snel mogelijk bij jou op terug! Gegevens die wij nodig hebben om je goed te kunnen helpen zijn: voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en je vraag en/of opmerking.